Monday, October 26, 2009

PELUANG MENJADI USAHAWAN BERDAYA SAING

BERTINDAK SEKARANG!!!!!!...


AWAS!!! INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA,MONEY GAME ATAU PELABURAN HARAM.. TETAPI BERKAT USAHA & KESUNGGUHAN PASTI ANDA AKAN MERASA HASILNYA...

Satu-satunya syarikat yang dapat membantu anda mencapai impian :

**kesihatan berkekalan

**kebebasan waktu

**kebebasan kewangan

**beramal kebajikan

**kemewahan berterusan

RAIH PENDAPATAN HEBAT!!!!

Transfer Factor dipasarkan dalam model "MLM" dan telah tersebar di lebih 40 negara di merata dunia. Perniagaan Transfer Factor telah menghasilkan ratusan ribu usahawan berjaya dan telah mencipta ramai jutawan. Kini Transfer Factor bertapak di benua Asia! Para saintis meramalkan bahawa dengan ancaman wabak virus dan penyakit berjangkit dan ketinggian kadar penyakit kronik, TF akan berada di setiap rumah. Peluang luar biasa menantikan anda!

- Kehebatan TF telah menjadikan 4life syarikat MLM yang paling pesat berkembang di USA (pertumbuhan 6,108%) dan menduduki TANGGA TERTINGGI (kategori MLM) dalam sejarah penyenaraian INC. 500 - America's Fastest Growing Companies! 4life juga tersenarai di dalam buku "The Best Companies in Network Marketing 2005 - 2006".

- Pakar industri MLM telah meramalkan syarikat 4life Research akan menjadi "The Next Billion Dollar Company"

- 4life membayar bonus Actual Payout TERTINGGI di DUNIA (64%) dengan pembayaran bonus dalam matawang US Dollar. Plan pemasaran dicipta khas untuk ahli-ahli part-time dapat meraih pendapatan tinggi dalam waktu yang singkat.

SMS SAYA: ZUL (013-9915927)
Atau hadir sendiri ke pejabat saya di C-17870, Kampung Gong Pak Jin, Batu Rakit 21030 Kuala Terengganu, Terengganu. (Depan Restoran Gong Datuk Seafood)

No comments:

Post a Comment