Tuesday, October 27, 2009

MLM BUKAN MENJUAL BARANG DAN MENCARI ORANG..


Ramai beranggapan sekiranya menjalankan sebuah perniagaan MLM, adalah “jual-jual barang” atau “cari-cari orang”. Sememangnya beribu-ribu MLM didunia malah di Malaysia sendiri mengamalkan konsep itu dan umumnya, ramai orang terpaksa memikul berbakul-bakul produk untuk dijualkan kepada orang ramai dan ada yang terpaksa menyimpan stok berkotak-kotak dirumah. Yang lebih sedih sekiranya stok itu tidak dapat dijual dan tersimpan dibawah tangga, stor atau dibawah katil !!!!

Ramai juga yang terpaksa mencari berpuluh malah beratus orang untuk menyertai MLM mereka. MLM sebegini tidak mempunyai produk yang khusus dan hanya leverage pada system mereka. Dan jangan terkejut sekiranya anda mempunyai berpuluh-puluh ahli tetapi masih membawa pulangan puluhan ringgit sahaja. Biasa anda dengar?

Tetapi di 4life, kesihatan dan pendapatan anda lebih terjamin kerana :

  • Konsep beli pakai sendiri untuk kegunaan keluarga, bukan jual-jual barang atau cari-cari orang.
  • Anda bercerita dengan orang lain, dan mereka menjadi ahli dengan konsep yang sama - beli pakai sendiri.
  • Produk TIDAK tersimpan bawah stor, tangga atau bawah katil - KERANA ANDA BUKAN MENJUAL BARANG
  • Transfer Factor Adv mempunyai kekuatan 283% dan Transfer Factor Plus sebanyak 437% - 900 kali ganda lebih berkesan dari mana-mana produk lain.
  • 4life membayar Bonus Actual Payout yang tertinggi didunia 64% - MLM lain hanya membayar sekitar 25% sehingga 40% sahaja.

Jadi, kuasa pilih ditangan anda. Anda tentu mahu menggunakan produk yang terbaik dan paling berkesan dari produk-produk yang lain bukan? Anda tentu ingin menyertai syarikat yang membayar gaji yang tertinggi? Oleh itu, fikir-fikirkan lah……


""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
SMS SAYA: ZUL (013-9915927)
Atau hadir sendiri ke pejabat saya di C-17870, Kampung Gong Pak Jin, Batu Rakit 21030 Kuala Terengganu, Terengganu. (Depan Restoran Gong Datuk Seafood)

No comments:

Post a Comment